INTREBARI FREGVENTE

Ce este CTMR ?

CTMR este Circuitul Titanii Muntilor Romaniei din care fac parte o serie de evenimente este mai mult decit o alergare montana la poalele muntelui pe vaile si crestele acestora care se inalta spre cer, este mai mult decit o provocare fizica si psihica, este ceva mult mai personal, este armonia care se formeza si s-a format de-a lungul anilor intre om si natura.


Unde pot gasi calendarul cu competiile din Circuitul Titanii Muntilor Romaniei ?

Calendarul Competitiilor cu cele 3 evenimente sportive de alergare montana din Circuitul Titanii Muntilor Romaniei este afisat aici https://winterwolfrace.ro/ctmr.html


Ce pot intelege prin PC / PH / PA  ?

Organizatorii vor asigura traseele cu PC/Punct de Control pentru verificarea si siguranta participantilor. PH/Punct de Hidratare asigura revitalizarea sportivilor cu apa si energizante. PA/ Punct de Alimentare asigura sportivilor fructe, dulciuri, alune, apa si energizante.


Daca este posibil sa particip la doua probe diferite ?

Regulamentul Winter Wolf Race nu permite inscrierea participantilor si participarea la doua probe diferite, se pot inscrie doar la una din cele trei trasee.


Este posibil inscrierea la fata locului in ziua Concursului ?

Dupa inchiderea inscrierilor Online cei care doresc să se înscrie o pot face la fața locului in limita locurilor disponibile ramase conform regulamentului cu mentiunea ca vor primi doar kitul standard care este fara tricou ( kitul este format din numar de participare si medalie de finisher ) care il va primii participantul daca termina cursa..


Anularea/returnarea taxei ?

Dacă dintr-un motiv întemeiat doriți să anulați participarea la cursă, vă rugăm să anunțați acest lucru printr-un email trimis la adresa  contact@winterwolfrace.ro. În cazul retragerii înscrierii din cursa, taxa de participare NU POATE FI RETURNATĂ însă locul poate fi cedat unui alt concurent. Aveti posibilitatea de a transfera taxa altei persoane dar să anunţe organizatorul printr-un email trimis la adresa de mai sus. ATENTIE! Modificarile se pot face doar pina pe data de 15 Ianuarie 2023 dupa aceasta data nici o modificare nu mai este posibila.


Cum pot transfera inscrierea mea catre alta persoana ?

Înscrierea poate fi transferată altei persoane trimițând un e-mail, de solicitare la contact@winterwolfrace.ro până la data de 15 Ianuarie 2023 ca urmare organizatorul v-a confirma prin e-mail noua validare. Modificarile se vor face manual de catre un operator si se percepe o taxa de 25ron.


Schimbarea Cursei / Cum procedez ?

Transferarea de la o cursă la alta este posibilă fie Wild / Cross / Semimaraton / Maraton modificare se va solicita prin e-mail la contact@winterwolfrace .ro până la data de 15 Ianuarie 2023. Modificarile se va face manual de catre un operator si se percepe o taxa de 25ron. Atentie ! Se va achita diferenta dintre taxele de inscriere, daca se trece de la o cursa lunga la una mai scurta, nu se ramburseaza diferenta taxei. Este permisa doar o singura schimbare !


De ce nu apar pe lista de participare ?

Verificati daca ati completat formularul de inscriere corect, inscrierea devine validă după confirmarea efectuării plăţii taxei de înscriere. Tabelul cu participantii inscrisi se updatează într-un interval de 1 și 50h. În cazul în care au trecut mai mult de trei zile lucrătoare și nu apăreți pe lista cu concurenti, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la adresa contact@winterwolfrace.ro. Dacă înscrierea a fost facută într-o zi de vineri sau weekend, vă rugăm să așteptați până luni pentru a verifica lista.


Informatii si detalii, in caz de nelamuriri va rugăm să consulți regulamentul concursului. Dacă mai aveti întrebări, le puteti adresa la contact@winterwolfrace.ro.