Fii Voluntar!
Te asteptam in Echipa Noastra
Winter Wolf Race este o cursa de alergare Montana care se va desfasura in perioada 28.01.2023 cu aceasta ocazie ne marim echipa de organizatori si coordonatori, va invitam alaturi de noi pentru a forma o echipa de voluntari indiferent de experienta pe care o aveti, pentru a organiza un eveniment sportiv, vrem sa creeam o atmosfera de neuitat atit pentru voluntari cat si pentru participanti si sustinatori. Suntem recunoscatori tuturor celor care contribuie, intr-un fel sau altul, la organizarea acestor competitii sportive de masa pentru ca sufletul echipei il reprezinta Voluntarii.Detalii eveniment, gasesti pe site-ul nostru: www.winterwolfrace .ro Intrebari legate de inscrieri puteti adresa prin mail: voluntar@winterwolfrace.ro

Atentie


Important de stiut daca te-ai decis sa fii VOLUNTAR trebuie sa stiti, completarea formularului de voluntariat va insemna ca ai citit Politica de Confidentialitate si ati luat la cunostinta. Organizatorii vor folosii datele furnizate de tine din acest formular doar pe durata evenimentului, iar ulterior fiind sterse de tot cu incheierea acestuia.

Se pot inscrie ca Voluntari doar cei ce vor avea 16 ani impliniti in ziua evenimentului, Va fi necesar semnarea unui contract de voluntariat iar in cazul voluntarilor sub 18 ani acordul parintilor.

Obligatii privind implicarea voastra in diferite activitati: Seriozitate, implicare si spirit de echipa. Participarea la sedinta tehnica a voluntarilor este obligatorie precum si participarea la o activitate pre-eveniment.

Winter Wolf Race se desfasoara pe perioada sezonului de iarna, este un eveniment montan care se defasoara in padure, echipamentul adecvat ar fi necesar :bocanci, masnusi, fular etc.

Voluntarii care doresc sa se implice in aceasta activitate sportiva se pot inscrie din data de 4 Noiembrie 2022 pana in 25 Ianuarie 2023 prin completarea formularului online

Punctele cheie unde te poti implica.


Start si Finish

Startul nu se poate da fara tine, intr-o atmosfera placuta vei putea simti emotia si spiritul competitiei, poti sustine si motiva participantii, vei avea onoarea de-a intimpina alergatorii pentru a le oferi Medalia de Finisher

Logistica

Implica-te in Logistica poti sa fii alaturi de organizatori ca si coordonator voluntar, specker prezentare eveniment,in ziua concursului. Inscrierea si Validare participantilor, amenajare zona de star/finish, Departament de aprivizionarea pentru punctele de hidratare si alimentare pre-eveniment, parcare si depozitare bagaje.

Fotografi puncte cheie

Daca esti pasionat de fotografii, locul tau este aici in echipa noastra, momentele si clipele acestui eveniment au nevoie de tine, pozele realizate din pasiune fata de natura si sport sunt cele mai reusite, te asteptam in punctele cheie al traseului.


Kit - Participant

V-a fi nevoie de ajutorul tau pre-eveniment la pregatirea kit-ului participantilor pentru toate cele trei trasee, si in ziua concursului si la predarea acestora. Daca te decizi sa alegi acest departament esti binevenit pentru ca avem nevoie de tine.

Marcare Trasee

Marcarea si curatarea traseelor vor intra in atributia ta pre-eveniment si post-eveniment pentru ca traseele sa fie usor de parcurs de catre participantii evenimentului.

Punctul PH/PA/PC

PH/ punctul de hidratare care asigura revitalizarea Sportivilor cu apa si energizante. PA/ punctul de alimentare care asigura: fructe, duciuri, apa. PC/ punctul de Control este important ca fiecare participant sa treaca prin PC si sa fie notat pentru a se incadra in timpul limita.


Va rugam sa completati formularul de mai jos daca doriti sa v-a alaturati echipei de organizare.
In cel mai scurt timp veti fi contactat pe email sau telefonic cu informatii legate de eveniment sau de pregatire pre-eveniment!!
Coordonator Voluntari - Marian Cristian
Telefon: 0741.764.878

Inscrie-te Aici!