PREMIERE


ATENTIE !! - Conditiile impuse de organizator, concurentii care s-au clasat la una din curse la OPEN nu vor fi premiati si pe categorie de varsta. Punctele sunt acordate doar pentru primii cinci participanti la categoriile masculin și feminin la proba de Semimaraton 21km info tabel puncte.
TRASEU WILD
5,2 KM

Locul I - 300 RON
Locul II - 200 RON
Locul III - 100 RON

TRASEU CROSS
10 KM

Locul I - 500 RON
Locul II - 300 RON
Locul III - 150 RON

TRASEU SEMIMARATON
21 KM

Locul I - 1000 RON
Locul II - 600 RON
Locul III - 400 RON

Premii – Categorie de Varsta

Vor fi întocmite clasamente : 14-17 / 18-29 / 30 -39/ 40-49 / 50 + ( Premiile nu sunt in banii ), se vor acorda premii primilor trei clasati la fiecare categorie masculin și feminin.Toti concurentii care au trecut linia de sosire, vor primi medalia de finisher.

Clasificare in Circuitul Titanii Muntilor Romaniei

Participantii din categoriile masculin și feminin de la Semimaraton 21km se vor putea clasifica in finala si vor putea participa la gala de festivitate pe baza punctelor si pe baza timpului obtinut, validat de catre organizatori pentru marele Titlu si Trofeul Titanilor.

Transferul Premiilor

Premiile în bani se plătesc exclusiv prin transfer bancar în contul titularului până la data de 25 Februarie 2020 din contul clubului, timp în care vor fi solutionate eventualele contestatii.Premiile sunt brute și se retin comisioanele aferente conform legislatiei în vigoare.

Inregistreaza-te la Newsletter

Afla primul cand au loc urmatoarele competitii, direct pe adresa ta de email.
Inregistreaza-te azi iar noi te vom tine la curent.